BADUT RAKYAT

BADUT RAKYAT


#PRKTELUKINTAN !!! #LIMGUANENG #RASIS MEROYAN BILA KALAH !!! APA CERITA NI ???

Posted: 02 Jun 2014 08:00 AM PDT


nampak nya Lim Guan Eng memalukan diri sendiri kerana tak putus putus cuba divert kekalahan Dap di Teluk Intan adalah BUKAN SALAH bapanya Lim Kit Siang.Paling gila bila dia SALAHKAN Calon yang dipilih oleh bapanya Lim Kit Siang.walaupun Kit Siang tahu bahawa Dap Teluk Intan TOLAK Calon luar.namun atas dasar nak tunjuk Kit Siang punyai KUASA MUTLAK maka Dap kekalkan bahawa Dyana lah Calon Dap yang terbaik dan bakal menang bersar di Teluk Intan.Cerita beliau salahkan Dyana kerana Dyana Melayu.jom kita lihat lagi gambar di bawah


Kit Siang sendiri turun berkempen siang dan malam,berkempen berkepit di sebelah Dyana waima dalam temubual eksklusi hinggakan Lim Kit Siang satu ketika terpaksa rampas Mikrofon dari Dyana kerana soalan yang datang dari Media agak panas terutama yang berbau HUDUD !!!

Ahirnya dengan kuasa Allah,pengundi Cina yang dulunya mengundi Dap beralih arah mengundi BN walaupun tidak 100%..yang paling sedih dan memualkan.memalukan..pengundi Pas yang UNDI Dyana terbalik.Ingatkan bila kalah maka Kit Siang dan Guan Eng terima sebagai pengajaran berguna,rupanya TIDAK !!!


mangkok babi ni terus menyerang Barisan Nasional tentang kekalahan yang tidak dijangka itu.Menurut sumber rapat,Lim Guan Eng cukup takut kalau Lim Kit Siang sudah tidak ada lagi,samada mati atau undur diri atau diundurkan..

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

#PRKTELUKINTAN !!! KANTOI !!! PENIPUAN MEDIA #DAP KENCING RAKYAT MALAYSIA DIDEDAHKAN !!!

Posted: 02 Jun 2014 05:00 AM PDT


tu dia !!! apa yang tak sama tu ??? meh saya beri fakta sebenar.sebelum ini berlegar-legar poster kononnya pengiraan SPR contra dengan jumlah pengundi yg dilaporkan ketika pengundian di tutup jam 5 ptg.

Mari kita rungkaikan kebongokkan mereka bersama-sama

 Kesalahan 1 

Bilangan pengundi awal yang mereka laporkan adalah 392 walhal bilangan sebenar adalah 421 orang

Kesalahan 2 

1. kelmarin,ada yang siap pergi melihat pengumuman rasmi SPR yang mengatakan bahawa jumlah pengundi selepas pengundian jam 5 ptg di tutup adalah 39850 orang rupanya tipu belaka dan tak jumpa pun.

2. Malah peratusan jumlah pengundi berubah dari jam 5 ptg hingga pengumuman rasmi dibuat jam 9.30 mlm apabila mereka lakukan news update. 

3. Akhirnya jawapan terungkai apabila saya membaca portal Meloyakini

4. Cuba kalian lihat gambar pada portal berita itu,seorang petugas SPR mengupdate jumlah pengundi setiap jam setiap kali menerima kertas undi di tempat pengiraan undi pusat. 

5. Setakat jam 5 petang,jumlah pengiraan undi yang sudah di terima adalah 39850 org dan ini bukan muktamat lagi. 

6. Dalam keratan yang sama,Malaysiakini melaporkan peratusan yg keluar adalah 67.4% Maka, 67.4% × 60 439 = 40 735 pengudi sebenarnya peratusan yang tepat adalah 67.3%.

7. Terima kasih meloyakini sebab kantoikan bebal-bebal ni.

8. gambar di bawah membuktikan segalanya !!!Jom kita sebarkan kepada semua rakan rakan,DAP sudah tumbang lagi mau reka fakta palsu. 

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

EKSKLUSIF !!! #BLOGGERS SEPAKAT DESAK PECAT IBU #DYANASOFYA !!!

Posted: 02 Jun 2014 01:30 AM PDT


Alhamdulillah,kemenangan di PRK Teluk Intan,Perak membuktikan kerjasama berpasukan yang baik di dalam Barisan Nasional (BN) membuahkan hasil positif dan terbaik untuk semua.Jutaan terima kasih dan tahniah daripada kami cybertroopers @ bloggers Pro UMNO / BN kepada keseluruhan jentera di semua peringkat yang terlibat secara langsung dan tidak langsung.Tidak dinafikan perjalanan PRK Teluk Intan ini dirasakan sedikit sukar dengan pembabitan calon Melayu mewakili DAP.Lebih menyulitkan keadaan lagi apabila Yammy Samat,ibu kepada calon DAP merupakan ahli UMNO yang layak digelar pengkhianat turut menyokong tindakan anaknya. 

Sebagai penyokong setia UMNO BN,kami menggesa agar Lembaga Disiplin UMNO Malaysia mengambil tindakan MEMECAT keahlian beliau daripada parti keramat yang tak pernah gagal memperjuangkan nasib bangsa Melayu semenjak 68 tahun ini.Jika ditanya ahli-ahli UMNO di semua peringkat,pastinya mereka juga menolak pengkhianat parti seperti ibu kepada calon DAP yang dilihat turut sama berkempen bagi pihak Pembangkang.Sejajar dengan itu,kami mendesak sekali lagi UMNO memecat Pn Yammy Samat .

Bloggers & Cybertroopers yang menyokong kenyataan ini.

1. Rezqeen Hill
2. Bersih 3 Suku
3. The Kuala Lumpur Chronicle
4. Cucu Tok Selampit
5. MedanTempurKedah
6. From The Eye Of Segambut Princess
7. Mallaccra
8. Brader Jai
9. Parit Buntar Rebels
10. AntiDotCom
11. Generasi Pejuang Bangsa
12. Kedah Ke KL
13. Pemuda Putrajaya
14. Kelab Chedet
15. Pisau Kedah
16. Penggempur Mutiara
17. Team Media Kedah
18. Tenteramaya
19. Anak Seberang
20. Hablulyuzi
21. Media Haria
22. Wan Radzuan
23. Keris7lok
24. Harapan Esok
25. Tun Faisal
26. Dr. MiM
27. Warta Rakyat
28. Shah Alam Rebels
29. Empayar Pemuda
30. Panglima Perang Siber
31. Mat Kilau Penang
32. Sir Azri
33. Afiq KL Town
34. Daeng Selili
35. Mega Bidaman
36. Badut Rakyat 
37. 1Peluru
38. Sir Zapa
39. MyMassa
40. Malay Rights
41. Ramadhan Ramli
42. Celapak Mantah
43. Aboudiabydoo
44. Pecah Palak Mikir
45. Kome Sokmo
46. Black Panther
47. Sahabat Gunung
48. Din Turtle
49. Wak Canang
50. Pena Tanah Melayu
51. Parpukari
52. MPP

Sama-sama kita meminta agar kepimpinan parti membuat keputusan mengutamakan ahli dan perjuangan parti tanpa pengkhianat.

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

KANTOI !!! ISU CURI PASIR !!! DS @NOHOMAR MEMBELASAH #KHALIDIBRAHIM KAW-KAW !!! VIDEO INSIDE !!!

Posted: 01 Jun 2014 10:00 PM PDT


kantoi sudah !!! sekali lagi isu curi pasir berleleluasa di selangor terjadi lagi.apa cerita ni MB selangor ??? dulu kata akan kawal kecurian pasir ni,sekarang ni terjadi lagi.mana petugas khas bersama wakil SPRM yang di war-war kan oleh khalid ibrahim ??? mana ??? jom lihat kita lihat video di bawah


APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...