PISAU.NET

PISAU.NET


Gelek Gerudi :Nik Aziz Di Paksa Bertanding Walaupun Dia Dah Takmau.

Posted: 22 Oct 2012 01:42 AM PDT

Dalam hati nak..dalam kepala otak pun kata nak..depan orang berlakon kononnya taknak.. bagai mengantuk disorongkan bantal..kalau dah nama pun orang politik madahnya penuh berhelah..begitulah Nik Aziz politic animal yang semua orang kenali.


Mengelarkan diri sendiri sebagai tok guru,mursyiDol Am dan juga wali selipar,mana mungkin batang tubuh manusia yang serba maha ini mahu turun tahta selagi nyawa dikandung badan.

Pemenang Anugerah Pelakon Terbaik.
Uzur dan besiaq(pakai pampers) sudah tak menjadi hal walaupun duduk didepan sekali mengepalai barisan saf.Semuanya dihalalkan asal matlamat tercapai,rata rata yang muda lupakan hasrat  dan cita  selagi orang itu masih berasakan yang lain belum tercapai setanding makamnya.

Nik Abdul Aziz bertanding PRU13?

KUALA LUMPUR 21 Okt. - Mursyidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat membayangkan untubertanding dalam pilihan raya umum akan datang.
Menerusi temu bual eksklusif bersama portal berita AntaraPos.com, Menteri Besar Kelantan itu menyatakan sedemikian kerana ia disyorkan oleh parti.
Beliau turut menyatakan akan mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Chempaka jika dikehendaki pucuk pimpinan parti.
"Saya tak pernah sebut saya nak bertanding tapi Setiausaha Agung (Datuk Mustafa Ali) dok buat kenyataan dah Nik Aziz wajib bertanding.
"Bila parti suruh bertanding dan saya boleh bertanding, kena bertandinglah," katanya.
Nik Abdul Aziz bergiat aktif dalam politik sejak 1967 apabila mengekalkan kerusi Parlimen Kelantan Hilir yang kemudiannya ditukar menjadi Pengkalan Chepa selama tiga penggal.-Utusan


Pisau kata "Moga Nik Aziz dapat kekal sebagai MB dan mursiDol Am selama lamanya,senang dijadikan sempadan golongan muda"

Bajet BN Tiru Pakatan?

Posted: 21 Oct 2012 02:30 PM PDT-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...