BADUT RAKYAT

BADUT RAKYAT


DEMO #BALING !!! BILA HARGA #GETAH TURUN SALAH #KERAJAAN !!! BILA HARGA NAIK SALAH SIAPA ???

Posted: 07 Apr 2014 08:23 AM PDT


Begitu mudah mereka bodohkan orang kampung di baling,mereka jaja cerita,sebab kerajaanlah harga getah turun sehingga jadi RM2.30 sekilo,saya nak bagitau yekk wahai pembaca Badut Rakyat,dah harga getah ikut pasaran global nak buat macam mana ??? takkan salah kerajaan jugak ??? senang cerita anda ambil apa yang saya bagitahu ni,punca harga getah turun kerana waktu sekarang ini dunia aman damai,tak ada berlaku perang kat mana-mana negara,so permintaan untuk getah jadi lembab...

Kalau nak harga getah naik,suruh lahh anwar cucuk us serang korea utara,bila berlaku perang,maka penoreh di baling boleh dapat durian runtuh pasal masa tu harga getah akan melantun-lantun naik.
Ok itu cerita harga getah turun,masa harga getah naik sekitar lewat tahun 2010-2011,pernah harga getah mencecah RM 15 sekilo,pernah kerrr penoreh getah di baling,berarak ramai-ramai ke putrajaya ucap terima kasih kepada kerajaan ??? ada tak ??? kalau ada otak tolong fikir apa yang berlaku.takkan semua nya salah kerajaan !!!

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

#MH370 !!! KURANG AJAR !!! #PEMBANGKANG TAK FAHAM BAHASA KER ???

Posted: 07 Apr 2014 01:00 AM PDT


PM Datuk Seri Najib dah beri taklimat dan penjelasan cukup baik sama ada melalui sidang media mahupun di dalam Parlimen.Begitu juga dengan pemangku Menteri Pengangkutan Datuk Seri Hishammuddin yang setiap hari beri taklimat berkaitan pesawat MH370.Tapi pembangkang masih tak puas,mereka masih lagi nak penjelasan dari Najib Razak dan Hishammuddin.Terbaru pembangkang menghantar satu surat desak Taklimat khas pesawat MH370 dibuat kepada mereka.Dalam tuntutan tersebut Pembangkang mahu Najib Razak dan Hishammuddin beri taklimat tertutup kepada mereka. Woi ahli Parlimen Pembangkang !!! Apa anda ingat anda spesial kerr berbanding kami seluruh rakyat Malaysia ??? 

Kenapa nak buat taklimat tertutup kepada anda semua sedangkan isu pesawat #MH370 adalah kepentingan umum yang mana rakyat juga perlu tahu.Apa anda ingat anda ni spesial sangat nak dibagi taklimat tertutup ??? Siapa anda semua ??? Kita dah bau dari awal awal lagi bila pembangkang mintak taklimat tertutup ni.Mereka akan SPIN dan akan jadikan modal politik.Selama ni pun puak pemimpin pembangkang jugak yang perlekeh usaha dan peranan yang dimainkan kerajaan dan pasukan keselamatan dalam isu mencari pesawat MH370.Ini lah masalah ahli parlimen pembangkang Malaysia yang kerja depa 24 jam berpolitik tanpa punya perasaan kepada keluarga pesawat MH370. 

APA KATA ANDA ??? 

RENUNG-RENUNGKAN
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...