BADUT RAKYAT

BADUT RAKYAT


EKSKLUSIF !!! VIDEO PENUH KEKECOHAN #PEMILIHANPKR DI #KOTARAJA DIDEDAHKAN !!!

Posted: 23 Jun 2014 08:00 AM PDT


1 lagi video telah tersebar berkenaan kekecohan pemilihan PKR.Kali ini kes di kawasan Cabang Kota Raja yang melibatkan 2 orang petugas JPP dilaporkan telah mengalami kecederaan dalam sesi pemilihan semula.Pergaduhan yang tercetus pada kira-kira 4.15 petang itu bermula dari dalam dewan menyebabkan penyokong calon yang berada di luar berang.Seorang saksi yang enggan dikenali mendakwa pergaduhan itu bermula apabila seorang pengundi dipercayai cuba memecahkan peti undi selepas membuang undinya sehingga menimbulkan kekecohan.Penyokong calon yang mengetahui insiden itu merempuh pagar pusat mengundi namun dihalang Jawatankuasa Pemilihan Parti (JPP) yang mengawal ketat pintu masuk utama ke dewan berkenaan.

Situasi tegang itu bertambah 'panas' apabila ada penyokong calon di luar dewan mula membaling kerusi antara satu sama lain.Kedua-dua mangsa,yang dipercayai penyokong dan pengundi,cedera di bahagian kepala menyebabkan proses pengundian semula cabang berkenaan terpaksa dihentikan.Difahamkan pengumuman penutupan pusat mengundi itu dibuat wakil JPP atas faktor keselamatan namun beliau menyatakan peti undi tidak dirosakkan dan dihantar ke ibu pejabat PKR dengan diiringi polis untuk proses pengiraan pada kira-kira 5.30 petang.Terdahulu,beberapa penyokong melahirkan rasa tidak puas hati dengan tindakan seorang calon yang juga penyandang Ketua Cabang Kota Raja Dr Xavier Jayakumar kerana mengarahkan sekumpulan pengundi keluar dari dewan pengundian. K. Krishnan,mendakwa Xavier yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri Seri Andalas cuba menyalahgunakan kuasanya sebagai wakil rakyat.

JOM LIHAT VIDEO DI BAWAHAPA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

HOT NEWS !!! APA MASALAH #WARDINASAFIYAH NI ??? ASYIK MEROYAN JERR !!!

Posted: 23 Jun 2014 05:14 AM PDT


Mind set dah anti Kerajaan jerr minah sorang ni !!! WARDINA tidak ada anak OKU(org kelainan upaya).Tak tahu apa-apa mengenainya,tapi kalau tak tau janganlah buat statement BODOH TAHAP BANGANG !!!

Kamu tak tahu ke WARDINA.Kerajaan mewujudkan Dasar OKU yang menjadi Asas Kesaksamaan hak dan peluang kepada OKU bagi Penyertaan penuh dalam masyarakat.Dasar ini turut mengutamakan Nilai hak kemanusiaan seperti Kemuliaan,Kehormatan dan Kebebasan,bagi membolehkan mereka hidup berdikari.

Ada HP canggih dengan teknologi terkini dan rangkaian internet meluas diseluruh negara,jangan gunakan untuk mengutuk Kerajaan jerrr,maklumat hanya dihujung jari anda WARDINA.takkan tak tahu,nanti dikata tak Sekolah makin meroyan pulak !!! mungkin mak firdaus tak beritahu kerajaan berkenaan dengan anak beliau.saya tak nak ulas panjang berkenaan mak kepada firdaus ni takut salah tafsir pulak

APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...