BADUT RAKYAT

BADUT RAKYAT


KURANG AJAR !!! DS @SHABERYC !!! #CHOWJACK MENGHINA MELAYU,ISLAM DAN RAJA !!!

Posted: 12 Jun 2014 08:00 AM PDT


kurang ajar !!! ini dah melampau !!! nampaknya kaum cina semakin berani menghina Islam dan juga raja.kepada Datuk Seri Shabery Cheek tolong arahkan SKMM buat siasatan !!! anda nak lagi status chow jack yang sempat saya ambil ??? lihat gambar di bawah
APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

HOT NEWS !!! CERAMAH #DYANASOFYA DI KELANTAN MENDAPAT SAMBUTAN RAMAI !!! FUYOOOO !!!

Posted: 12 Jun 2014 05:00 AM PDT


malam semalam berlangsungnya ceramah PAS di perkarangan stadium di kota bharu,Kelantan.ceramah semalam mendapat sambutan kerana ada dyana sofya.saya tak nak komen apa-apa.jom lihat gambar di bawah
APA KATA ANDA ???

RENUNG-RENUNGKAN

HOT NEWS !!! KERANA KECEWA LELAKI TERJUN DARI #FERI DI #PULAUPINANG !!! VIDEO INSIDE !!!

Posted: 11 Jun 2014 07:00 PM PDT


Suasana dalam Feri Pulau Undan kecoh,petang kelmarin akibat tindakan seorang lelaki misteri yang terjun ke laut ketika feri berkenaan baru lima minit memulakan pelayaran dari Jeti Feri Sultan Abdul Halim, Butterworth menuju ke Jeti Pengkalan Raja Tun Uda di Georgetown. Dalam kejadian jam 4.53 petang itu, lelaki berkenaan dilihat dalam keadaan muram dan tidak banyak bercakap sepanjang perjalanan itu serta tergesa-gesa menuju ke arah tangga untuk turun ke dek feri terbabit.Saksi kejadian berkata, tindakan lelaki berkenaan membuatkan penumpang feri terbabit cemas apabila dia dikatakan terjun ke laut ketika berada di bahagian tangga dek penumpang feri itu.Kejadian itu dimaklumkan kepada kapten feri berkenaan yang kemudian membuat pusingan bagi menyelamatkan lelaki berkenaan yang ketika itu dilihat dalam keadaan tenggelam dan timbul di permukaan laut. Sebaik menghampiri lelaki berkenaan, kru feri membaling pelampung keselamatan ke arahnya, namun lelaki berkenaan dikatakan enggan dibantu sebelum dia terus tenggelam dan hilang dari penglihatan.


Mangsa yang belum dikenal pasti identitinya dipercayai menaiki feri berkenaan seorang diri.Sementara itu, Ketua Penguat Kuasa Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) Daerah Maritim 2 Pulau Pinang Kapten Maritim Kamaruszaman Abu Hassan berkata, berdasarkan maklumat awal, mangsa dipercayai seorang lelaki berbangsa Cina.

"Mangsa terjun dari tingkat atas dek penumpang lima minit selepas feri memulakan pelayaran dan penumpang lain yang menyaksikan kejadian itu terus melaporkan kepada kapten feri berkenaan yang kemudian melakukan prosedur menyelamat orang jatuh laut dan mengelilingi kawasan dipercayai tempat mangsa terjun.Bagaimanapun,usaha itu gagal menemui mayat mangsa yang dipercayai lemas selepas dibawa arus.Sehingga jam 5 petang ini (semalam) pasukan penyelamat masih melakukan operasi mencari dan menyelamat (SAR) di lokasi mangsa dipercayai terjun, tetapi gagal menemuinya," katanya. 

Operasi SAR membabitkan APMM,Pasukan Polis Marin (PPM),Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM), Jabatan Pertahanan Awam Malaysia (JPAM) dan turut dibantu pasukan penyelamat dari Suruhanjaya Pelabuhan Pulau Pinang.
-------------------------------------------------------------------------------

Jom berjuang bersama rakan bloggers di Facebook!

Tunjukkan sokongan anda! Sila Like.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...